September 19, 2011

Baca-lah !

Ini tak boleh nak update panjang-panjang pasal masa tak berapa nak mengizinkan dan lagi satu pasal well, setan dah terlepas kan sekarang? So dia tengah hasut aku untuk update blog dan lupakan buku.

Tolonglah doakan saya ya untuk final exam ni? Tolong. Walaupon cuma 4 paper tapi malas dia nauzubillah, tuhan je tau T.T Cuma...

Malaysian Economic
Investment Management
Human Resource Management
Operation Management

Itu sahaja. Untuk korang-korang yang pon sama macam kita ni, goodluck ya? Jauhi setan untuk masa depan yang lebih gemilang. Whattheeeee?

Okbye !


4 comments:

Finaz Jaafar said...

HALOH HALOH HALOH..

GUDLUCK YE BABE ! DO THE BEST =)

Deya Zanial said...

thank youu :)

Tuan Din said...

saya baca suratkhabar bahagian Ekonomi... boleh?

Deya Zanial said...

pon boleh Tuan Din.