March 21, 2011

Okaytaklawak.

video

Ini video masa kitorang pergi interview kat Hotel Seri Malaysia Melaka. Video memang teruk sangat sebab record pakai handphone je. Kami-kami neh tak mampu nak record pakai yang canggih-canggih *eleh poyo. Aku pergi berempat tapi aku rase dalam video neh cume bertiga je, aku, Pin & Ajwin Ajeera. Maisarah pendek tu kesian sikit sebab die yang record neh so die tak de dalam video neh. HAHA. Tapi aku ade jugak tolong record tapi antara video tu aku tak save or aku tak click start HAHA :D

p/s : Budak perempuan gemuk pendek baju grey tudung turquoise tu kau abai kan. Aku pon menyampah tengok die. Heh !

Motif post video? Nak show off diri aku lah. Kau kesah ape? KAHKAHKAH ! Okaytaklawakbye.

No comments: