March 17, 2011

Menggelupur Badan.


Instant Edit: Nephi Ilhan from Manggis TV on Vimeo


Tadikan macam tak de keje pergilah tengok video orang kahwin neh. Lepas tengok video ne terus rasa macam YA ALLAH NAK KAHWIN SEKARANG LAH SIAK ! Okay sumpah best gila. 8642842 bintang aku bagi. 

Dahlah kahwin kat rumah style kampung,
lepas tu tak pakai bunga ros, tapi BUNGA LILI. BUNGA FEVERET SEPANJANG ZAMAN,
lepas tu baju dia lawa gilaaa gilaaaaaa,
lepas tu baju dia simple gilaaaaaaa,
lepas tu PELAMIN dia ATAS AIR YE ATAS AIRRRRR !
lepas tu ade bunga api pulak tuuuuuu,
lepas tu lepas tu lepas tu.... Okah dah tak de dah nak cakap ape.

Memang lah kau kau kau nak kata TAK BAIK MEMBAZIR ITU AMALAN SYAITAN. Aku tau lerrrrr. Tapikan kahwin tu cuma sekali. Apelah salahnya kau anggap tanda kenangan kau dengan husband kau or wife kau mula-mula di ijab kabul. Tak salahkan? Kalau anak kau tanya "mak mak dulu mak kahwin macam mana?", kau nak jawab ke "mak dulu nikah je. bapak kau kate tak baik membazir. duit tu boleh beli lampin untuk kau"

Okay lah bye !

2 comments:

aisya sakaria said...

erghhhh!

Deya Zanial said...

aisya : ape yg erghhhh?