February 15, 2011

Malu Nak Cakap Ni.

Niat mulia nak ponteng telah di tentang hebat, jadi nak tak nak kene jugaklah pegi class. Jadi dalam class IT for Business lecturer mintak kitorang buat blog as individual assignment. Tapi tapi tapi, kita pure-purelah tak tahu nak blog ape semua. Sikit-sikit "Miss neh macam mana?" "Miss display name neh ape pulak?" "Miss macam mane nak design blog neh?". Saje kau menggedikkan? Kitew memang gewdik pown, kaw kesah apew?

Ini url blog kite tu, deyazanial.blogspot.com. Rajin-rajin lah datang ye? Kene buat daily report tau pasal blog tu. Kalau nak komen tu bagilah comment yang berilmiah sikit. Komen pon kene buat report jugak tau. Tapi kalau dapat komen yang merepek tak boleh lah kite nak buat report pasal tu :( Nak follow pon bolehhh :')

Lagi satu, korang tak yah lah gelakkan header blog tu. Kalau header blog neh Deya Zanial, tapi header blog tu berjiwa ilmiah sikit. Kahkahkah ! TAPI TAK YAH LAH GELAKKKKK ! 

2 comments:

chemiko bulat said...

tak bole bukak pon blog tuhh :)

Deya Zanial said...

alaa chemiko kite dah set private blog tu sebab kite dah masuk sem baru so kite dah tak gune dah blog tu. hee ;D