May 23, 2010

Day 3 - Your Favorite Television Program

Like seriously, aku SANGAT jarang tengok tv. Boleh kira pakai jari lah aku tengok tv berape kali. Kalau kat rumah neh nk cari aku senang je, dalam bilik. Kalau tk de dalam bilik maknenya aku keluar. Itu je port aku dalam rumah. Sampai mak aku bising suruh keluar bilik. -.-"


Aku tk suka tengok tv sebab cepat bosan. Jadi, aku tengok tv kalau cerite tu aku suka. Yg aku suka cuma Detective Conan & CSI Miami. Yeee, dua tu je aku suka. Asal cerite lain je, aku tengok sebelas dua belas minit aku terus masuk bilik balik.


Tak de yang indah selain dalam bilik tu. Macam-macam aku boleh buat. Mak aku je tk tau. Alasannya, aku nanti tk bergaul dengan orang. Alasan paling tk masok akal. Kalau kat rumah tu dengan sape je aku nk bergaul? Mak dengan adik aku jelah. Bukan ade orang luar pon.


Kenapa aku suka CSI Miami bukan CSI New York atau CSI Las Vegas? Sebabnya, CSI Miami paling best. Orang-orangnya best. Kes pon best-best. Tk macam CSI New York, banyak kes tah hape-hape. Aku tk minat.





Asal dah pakai spek hitam die neh, maknenye kes dah selesai lah tu. heh.





Tapi neh aku tertanya-tanya. Wujud ke CSI KL? Tk pernah pulak aku nampak iklan CSI KL. Poyo lah kalau ade CSI KL tu. Pfftt.


6 comments:

Zulhelmi said...

try Vampire Diaries? suggest je sebab awak kan suka sangat cerita vampire handsome. Twilight. Vampire Diaries ada vampire handsome juga.

Deya Zanial said...

oh yelah nnt try cari. mesti lahh. tk kn nk tgk yg tk hensem ishh. thanks yaw.

dobot said...

sep sikitt! samaaa!
tapi CSI NY yaw! :D

Deya Zanial said...

hehe tp deya tk suke CSI NY hee ;p

fara. said...

ye aku pn ske miami
NY macam haram je tak best langsung

Deya Zanial said...

sepp siket ! haha. agak lahhh. csi ny bosan gileee.