April 14, 2010

Marketing Project

video




Ini ads untuk project marketing kitorang tempoh hari. Perasan ape yg aku perasan? Mesti ler aku ade dalam tu ! Walaupon dua saat je kire okay lah kn? -.-"


Yg dalam video neh Mai, Abad dan semestinya aku. Sepatotnya ada lagi sorang tapi sebab die lebih pentingkan bola, so die tk join kitorang dalam pembikinan video neh.






6 comments:

Arina Hamzah said...

I like this video a lot!!!! :DD

Deya Zanial said...

kn? haa samelah dengan aku. suke gile gileeeee.

Journalist said...

Deya!
serius suka gila tgk this video!
hari tu ada gak tgk kat facebook. Tapi tak boleh nak comment ;)

Deya Zanial said...

journalist : haha best kn? credit to abad lah. die yg edit video neh :)

Journalist said...

best sangat!
suka tgk video ni..
oo abad. bagus bagus :D

Deya Zanial said...

haa tgk lah puas puas ishh HAHA. macam real ads en?