March 10, 2010

Melayu Tetap Melayu

Tadi saya buat blogwalking sampai lah satu blog neh name die Hanna. Saye bace bace bace lepas tu sampai lah ke satu entry die tajuk "Siapa kata lagu ni tak best, aku nk tutup blog hari ni jugak". Kat entry neh ade selit kn lagu baekkkk punya. Sambil dengar tu saye hayati lah siket siket lyric die. Siket punye baek je tk delah best mane pon. Hahaha cube try test buat lyric sendiri lah weh. Senior baru btau lect BEL nanti suruh buat lyric pon dah terkial kial cari inspirasi tengok movie itu ini semata mata nk cari feel. Tapi end up tk de pon kene buat lyric tu. Rilek je sampai skang. Yg ade pon cuma satu je yg kene buat cover album.



Bawah neh lyric lagu tu. Kalau nk tau ape tajuk lagu neh pandai korang lah cari sendiri tk pon pegi kat blog Hana tu. Hahaha gile kejam doh. Dalam lyric lagu neh ade certain yg saya tk berape nk agree lah. Sebab saya rasekan macam tk logik langsung okay. Tapi rasenye ade je perempuan yg gile bayang sanggup buat macam tu. Sorry sape yg terasa. Entry neh tk de kene mengena pon antara awak, awak dan awak. Jadi kalau terasa tu sendiri pujuklah. Tk kuasa aku nk melayan. Hakhakhak !


When you have to look away
When you dont have much to say
Thats when I love you
I love you, just that way
To hear you stumble when you speak
Or see you walk with two left feet
Thats when I love you
I love you, endlessly
And when your mad cuz you lost a game
Forget Im waiting in the rain
Baby i love you,
I love you anyway
Heres my promise made tonight
You can count "on" me for life
Thats when i love you
When nothing you do can change my mind
The more I learn, The more I love
The more my heart cant get enough
Thats when I love you, no matter what
So when you turn to hide your eyes
Cause the movie it made you cry
Thats when I love you
I love you a little more each time
And when you cant quite match your clothes
Or when you laugh at your own jokes
Thats when I love you
I love you, more than youll know
And when you forget that we had a date
Or that look that you get when you show up late
Baby I love you, I love you anyway
Heres my promise made tonight
You can count "on" me for life
Thats when i love you
When nothing you do can change my mind
The more I learn, The more I love
The more my heart cant get enough
Thats when I love you,
When I love you no matter what
Thats when I love you
When nothing baby
Nothing you do could change my mind
The more I learn, The more I love
The more my heart cant get enough
Thats when I love you,
When I love you no matter what
No matter what


Yg saya bold tu kalau lah saya ade bf lepas tu die buat janji melayu kat saya time tu jugak saya smack down die kaw kaw punya. Lepas tu bf saya dah terbaring tu saya pegi kat die saya terus tunduk kan siket badan macam tengah buat rokok time solat tu, jari telunjuk tepat tepat kat muka die sambil cakap "berani kau datang lambat?". Ganas tk? Mungkin ini menjadi faktor terbesar kenape saya tk de bf sampai sekarang. Wakakaka.



Current song : That's When I Love You by Aslyn.



4 comments:

Zulhelmi said...

haha ini bodoh sikit hahahahaha

Deya Zanial said...

mane ade bodoh. pandai je kot -.-"

Ariff Shah said...

erk. ganas betol!

Deya Zanial said...

ishh itu paling lembut rasanya -.-"