January 8, 2010

8th JANUARY 2010
10:16PM

Aku makin pening. Macam mane doh aku nk buat song album neh? Aku bukannye tau pape pasal bendealah neh. Aku tanye budak budak neh sume main cakap je. Explain pakai mulot. Paham pulak aku? Ingat pulak aku kat mane korang edit sume? Buat habis bogheh je korang dok bebel panjang. Satu habuk pon tk lekat kat kepala aku neh.

Isnin neh dah kene hantar. Aduh banyak lagi assignment yg aku nk kene buat selain kene buat assignment-tah-hape-hape satu neh. Hasil dari pade balik class pukol lapan tadi, adelah dalam 9.30 dah keluar terus aku beli breakfast tapaw bawak balik bilik. Tukar baju terus makan. On laptop bukak iTunes bukak playlist yg ade tiga lagu je neh. Memang lagu kitaran semula aku. Accross The Ocean by Azure Ray, Born To Make You Happy by Britney Spears && Half In Love With Elizabeth by Mystery Jets.

Dalam pukol 10 tu aku tido sampai lah dalam pukol 3 kot. Cukop untuk buat kepala aku berpusing. Sh** pening gile. Rilex rilex jap kat atas katil. Hilang kan segala macam mamai kat kepala aku terus pegi solat zohor.

Lepas tu kembali menghadap laptop menjana idea untuk album sulung aku. Heh heh heh. *asl gelak macam tu doh? ALBUM SULUNG ye? bluekk ! Tapi aku berjaya juga menyiapkan album neh. Nk tgk? Heh heh heh.

Depan.

Belakang.

Name nk gempak en? Deya Z. Pheww ! HAHA. Oh patutnye ade song titles tp aku masih tk dapat nk pikir lagi. Rase macam nk letak je lagu makyong ke, injit injit semut ke atau UiTM dihati ku ke? Okay tk? -_-" Agak sebelas kali jugak aku fikir nk upload cover album neh. Heh nk gelak? Who cares? Aku neh bukannye ahli seni yg pandai nk buat bendealah neh sume. Aku budak business studies ye. Kene faham di situ. Lantak lah buruk ke ape ke. Yg penting beban aku dah siap. So tinggal buat essay dengan assignment marketing je. Okay tibe tibe perasaan malas menggunung -_-"

8 comments:

Zulhelmi said...

bisnes jual album kah?

lawa je cover tuh. serius. gambar perempuan gemuk kan. :)

Oh deya said...

eh tk lah. ini lect english yg suruh buat. kalau marketing tu boleh terima lagi -_-" competition je.

eh copcop, nampak gemuk ey perempuan tu?

Zulhelmi said...

ha'ah :)

Oh deya said...

jgn jujur sangat bole? -_-"

kiki said...

serius lawa cover album tu. deya z. ok laaa

Oh deya said...

omg semakin ramai orang kate lawa semakin tk confident untuk i hantar -_-" thanks btw :)

Zulhelmi said...

u ke dalam gambar?

Deya Zanial said...

tgk betol betol. rase rase sape?