December 6, 2009

6th DECEMBER 2009
2:26AM

tadi aku tengok 2012 dengan mak, adik, makcik, atok sedare, nenek sedare, abang abang, akak akak, anak sedare sepupu, kakak sedare, mak mak ipar, ayah ayah ipar, okay okay neh dah melampau menipunye, sejak bile aku ade ABANG ABANG, AKAK AKAK, yg paling tk boleh blah MAK MAK IPAR && AYAH AYAH IPAR? sejak bile agame bagi perempuan kawen lebih neh? tetttt kantoi menipu.

okay tk de tadi saje tengok 2012 dengan mak and si gemuk. dah sampai penghujung cerite tu ade en "day 27 month 01 year 0001". aku tny mak "asal year 0001? bukan patotnye 2013 ke?". tibe tibe si gemuk "ape lah akak neh. kn cerite neh pasal end of the world, so maksudnye neh dah mulakan tahun baru lah. apelah lembab sangat.tu pon tk faham" ohh a'ah baru aku terpikir betul jugak tu. aishh. mungkin otak aku dah mula lembab sebab dah lama tak mengguna kan otak berfikir. yelah dah sebulan lebih tk belajar kan teperap je kat rumah. dah macam jeruk dah aku rase.


10 comments:

Zulhelmi said...

akan ada dunia lagi selepas 2012 ke?

p/s:tak tengok lagi cerita ni.hampa gila.

fara. said...

best ke ?
xtgk lagi lah

Oh deya said...

zul : hallaa neh kn cerite je. memang tk de lah. kalau dah kiamat tu kiamat jugak. tk denye ade lagi kelahiran semula. tk tgk tu baik tgk.

fara : best jugak lah. macam biase je, orang yg baik mesti hidup, yg jahat mati.

Zulhelmi said...

terbaik duh cerita ni.
must-see movie 2009 :)

Johnny Pimples said...

teeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrbaekkkkK!

Oh deya said...

zul && john : eh u both dah tgk ke?

Zulhelmi said...

tengok sama2 lagi.
haha

Oh deya said...

cehh bajet romantik lah neh tgk same same? haha.

Zulhelmi said...

tengok 500days of summer sama2 takper gak nak cakap romantuk.
ni tengok 2012 ade feel romantik pulok. L:)

Oh deya said...

alaa nk beromantik neh tk payah nk tgk cerite romantik ke tk. asal kn dah tgk berdua tu kire romantik lah jugak.