December 10, 2009

10th DECEMBER 2009
9:31PM

terlebih dahulu saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada pensyarah-pensyarah yg telah bertungkus lumus menanda kertas peperiksaan saya dengan tulisan yg agak menarik ala ala font Arial bersaiz 7. kecik en? haa padan muka si penanda. lagi dengan tulisan aku yg macam cacing kene hukum sebatan macam orang yg merogol tu. macam selekoh tajam bengkang bengkok.

alhamdulillah aku dapat keputusan yg boleh lah cukup cukup makan. tk de paper yg kene repeat buat masa ni. okay lah tu en? tk beban aku masok sem 2 neh. tahniah lah kepada sesapa je yg berjaya mendapatkan 4.0.

dahlah malas aku nk buat cerite pasal result neh. jangan lah gedik sangat tanya aku punye result. tk nk jawab pon. wekk ! wekk !

4 comments:

fara. said...

sabar ya
cuba sem depan
chill :)

Oh deya said...

haha aku tgh chill lah neh sbb tu g kl esok HAHA.

Zulhelmi said...

nak tahu berapa! gege

Oh deya said...

wekk tk nk btau.