July 29, 2009

pagi yg tibe tibe je.

29th JULY 2009
9:12 AM

hari neh aku bangun awallllll gile. lepas solat subuh terus tk boleh tido. padahal semalam aku tido pukol 3 pagi ! macam tk patot ek aku tk dapat tido balik? tk patot kn? kn? kn? aku pon macam "ape aku nk buat pagi pagi bute neh?"

ohh memandang kn semalam mak aku da 'nyanyi' pasal 'rajin sangat kemas rumah' so aku pon ape lagi kemas laa rumah sikit sikit. lepas da kemas tu aku siap kn ass-shit-ments aku. actully, da siap da cume aku kene buat balik dalam test pad.

sambil buat keje tu mesti laa kene dgr lagu betol tk? tk? tk? haa aku pon macam terpikir nk update blog aku neh haa. aku neh kn rajin membace so aku tgk laa blog orang lain. dekat satu blog aku nk laa jadi follower die. aku nk tuka pic da click kat upload tibe tibe keluar


"do not upload pictures coantaining celebrities, nudity, artwork, or copyrighted images".


am i celebrity?
nudity? hell noo !
artwork? erkk?!!
copyright image? HAHAHA :D

kalau salah tk kn sampai tiga kali upload keluar yg same. ye dak? HAHAHA.

2 comments:

Zulhelmi said...

owh kau nak masuk pic seksi ha?
haha

Oh deya said...

wooo kau mane tau neh? HAHA :D