March 7, 2012

Coolblog in UiTM Segamatz.

Ini update asal boleh je since dah lama kan tak update blog? Ade yang kesah? Tak hado. Phuii. Okay nak letak gambar sikit biar entry nampak panjang. Bijak tak bijak? Bijakkkkk. Pandai tak pandai? Pandaiiiii. Okay dah, ni gambar lepas International Business's presentation. Shaky tangan woi padahal takde menda pon presentation ni. Gelabah kan? Yes.

Okay what is F wrong with this picture? Am I living in giant world? -_-"

Mase mula amek gambar ni dari mai aku terus macam, "Weh mai kite memang kecik macam ni ke ape? :O" Mai comel je jawab, "Tak. Dorang yang tak normal besar sangat". 


Everyday I'm coolblog-ing.


K, bye.

2 comments:

Azyyati Elias said...

Bestnya ada coolblog dekat kampus. Tiap2 hari la akan coolblog ye. :) Kampus aku takde pun. Hahaha

Deya Zanial said...

Yeap baru ade sem ni ;D