January 4, 2010

4th JANUARY 2010
9:09PM

Okay sila beri perhatian sume. Aku nk buat satu statement, statement ke? Okay ntah ape lah. Yg penting aku nk btau sume sume yg Sam bunkface dah pon break up dengan Jue. Now aku dengan Sam pula. Repalce Jue. -_-" tettt ! korang kene tipu. Aku suke dengan Sam neh. Yee ! Suke SANGAT ! Okay ayat lagi nk same dalam iklan chewing gum tu. Sangat tk boleh blah -_-"

Comelnye Sammm rambut macam singa. Awww !

a : am pernah tgk iklan bunkface yg lagu Through My Window tu?
a : pernah. knp?
a : rambut sam dalam tu macam singa kan?
a : tk lah. rambut am macam tu lah. comel je.
a : -_-"

Mari cuci mata melihat keindahan rupa Sam dan rambutnya yg di beri nama "Singa" -_-



Photo 1 : Keindahan pertama. Indah ke? -_-"
Photo 2 : Perhatian, Sam yg tengah ye bukan yg kanan sekali. Itu ayah ipar singa bukam Sam -_-"

Okay point aku sebenarnya nk cakap td lect BEL aku mengarut ape tah. Ade ke die suruh kitorang pikirkan title first album kitorang, title lagu dengan buat cover album. Whatthefish? This is my very first assignment untuk sem neh dan sangat jauuhhhh terpesong dari course aku. Tah ape tujuan die aku tk tau. Ke die nk buat album lepas tu curi idea kitorang? Btw, any idea wanna share with me? Kalau korang tkde pon tolong lah pikir pikir kan. Please please please kamu jangan nakal. Urghh dan dan lagu Aliff Satar plak.

Peh seksanya tahan makan malam -_-"

2 comments:

fara. said...

sam bf aku okayyy!

Oh deya said...

ahsudahh. sam bf aku. bf kau fitri sudah. jgn nk melebih. perempuan tk boleh kawen 4 okay. haha.