December 3, 2009

4th DECEMBER 2009
12:05AM

seperti hari hari biasa, hari aku yg membosankan. balik balik bangun tidur buat keje yg pernah aku cerite kn dalam entry yg lepas kemudian bukak laptop haa mengadap lah sampai mata ngantok tidur balik sambung lah macam biasa. bosan kan? cepat cepat lah 28hb dec aku dah tk sabar nk balik campus. okay aku bukanlah nk bercerite pasal hari yg membosankan neh. tapi pasal movie yg aku layan hari neh. tadi sempat jap ajak mak aku g beli dvd. sebelum tu aku tengok kat inbox. cari msg dari am, die kata cerite Papadom terbaik.

yeah aku beli cerite tu. cerite Papadom memang terbaik. aku salute pada Afdlin Shauki. sape yg belum tgk pegi lah tgk. rugi tk tgk. daripada melayan cerite indon kat tv3 tu, cerite ape tu yg ade beruk bercinta dengan manusia tu? tah hape merepek tah punye cerite. cerite yg tk de pengajaran untuk budak budak. cerite Papadom neh mengisahkan betapa sayangnye seorang bapa pada anaknya. sampai sanggup buat buat ape je untuk anak die. sweet kn?

kalau budak budak zaman sekarang, asal kene tinjau sikit dah mula nk meradang. kononnye tk bebas lah, dah besar lah tau nk jaga diri. cakap dengan mulut senanglah, tp bila dah ade anak nanti tau lah macam mana orang tua kita rasa. haha yg aku bebel macam mak mak orang neh asal? terasa macam dah ade ciri ciri ibu mithali plak kn? haa phuiii HAHA.



p/s : fana, kau kalau belum tgk cerite neh lagi, datang lah kat rumah aku amek dvd cerite neh. tapi aku rasa kau ade cakap dah tgk cerite neh. kn?


3 comments:

fara. said...
This comment has been removed by the author.
fara. said...

aku dah tgk lah cerite ni kat wyg ngn fitri
kan aku dah ckp kt kau cite ni best gilee
kelakar

Oh deya said...

haa tu lah. aku rasa macam kau dah pernah cakap dgn aku. cerite dah lama aku lah yg baru terhegeh hegeh nk tgk.