November 20, 2009

20th NOVEMBER 2009
10:03PM

aduh sumpah dah bosan tahap tk terkira cuti neh. neh baru 20hb. nk tunggu sampai hujung december neh mau tk berjambul kepala otak aku. ape nk buat neh cuti neh? dah lah macam macam tah hape hape jadi. seulu ulu uitm tu tk lah sebosan kat pontian. erghh ! dah macam bibik je aku kat rumah. bangun pagi kemas rumah, basuh baju, angkat baju, sidai baju, lipat baju. masak je tk. masak bukan bahagian aku. kalau masak nnt kene kemas dapur, basuh pinggan sume. eee tk suke aku. ajak fana keluar masa neh pulak bf die nk datang. macam tk de hari lain je si afdlin aman ramli tu nk datang HAHA jk jk. tk pe lah kn orang dah ade bf neh dah lain sikit. tk free sepanjang masa. ape aku nk buat neh? edwarddd datang lah malaysia boleh kite dating :(

6 comments:

Zulhelmi said...

cet.
nak edward je.
dia dah akh pelik.

Oh deya said...

dah edward hensem, protective, lovely aihh unntungnye kalau dapat edward. ehh ape plak yg pelik? normal je kot.

fara. said...

haha
bkn adlin aman ramli ye
en fitri
HAHA :DD

Oh deya said...

haha aku mana ingat nama dia. aku ingat muka die je macam pelakon tu. ok ape. mak aku kata muka zul pon macam afdlin aman ramli HAHA.

Zulhelmi said...

haha owh kau gelakkan ey cakap muka adlin aman ramli.

Oh deya said...

dah tu tk kn nk menangis pula? HAHAHA :))